AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post autor: gilardino11 » 31 sty 2008, 19:49

Mi sie wydaje że gracze pokroju marzorattiegoczy Grimiego mogą być ciekawymi zawodnikami do łatania dziur w obronie jakie się zrobią po sezonie...Bo pewne jest że odejdzie Serginho, Cafu i Maldini a Favalli podobno sie zastanawia.Więc będzie potrzeba zaowodników na boki obrony a chyba nie łudzicie się że po za Zambrota do Milanu na pozycje obrońców czy to bocznych czy środkowych nikt nie przyjdzie :?: :roll:
Bo tak będzie że jeżeli już kogoś kupimy to Włocha z Barcelony, Darmian zostanie przesunięty do pierwszej drużyny a Marzoratti wróci z wypożyczenia i wszystko dla zarządu będzie ok.
wg. mnie aż się prosi w lecie o ściągnięcie Barzagliego i przesunięcie Kaladze na ławkę jako zmiennika Jankulovskiego
Prędzej zdobędziemy Scudetto niż kupimy Barzagliego i Ancelotti posadzi Kaladze na ławce.Widać że za mało znasz pacyne :D
Mnie też bardzo ciekawi co będzie z napastnikami wypożyczonymi czyli Oliveirą,Pozzim i Boriello.Chłopaki w tym sezonie naprawde dają rade.Oliveira gra bardzo dobrze(bynajmniej wtedy kiedy ja oglądałem mecze Zaragozy) i jeżeli będzie w takiej formie to oczywiście w moim odczuciu "Mediolan Wita"Boriello i Pozzi to mi się wydaje że mogą dostać szanse jeszcze jednego sezonu pokazania się w słabszym klubie...

Wróć do „Włochy”