Po co? Będzie Oddo, Jankulovski, Zambrotta (światowa czołówka na swoich pozycjach, jak mają formę), ostatecznie Bonera - po co dwóch jeszcze? Wolę kogoś z wypożyczenia ściągnąć.Mates pisze:I tu można sobie po spekulować, ale imo poza Zambro należy kupić 2 bocznych obrońców
Też wątpiłem, ale on ma coraz częściej kontuzje, coraz rzadziej gra, jeśli formę ustabilizuje Ronaldo, to będzie czwartym napastnikiem, podczas gdy my często gramy jednym. Poza tym ma poważne problemy z nerkami, a to nie jest jakaś kostka, która się zrośnie, czy naciągnięcie, które minie.Mates pisze:Pippo (chociaż ja szczerze wątpię, że on ją skończy już po tym sezonie)
Kto wie. Wszystko będzie zależało od wiosny - jeśli Oliveira będzie chciał wrócić (czytaj: nie będzie rękami i nogami trzymać się Zaragozy), a Gilardino będzie grał tak, jak gra w styczniu (bo jest postęp w porównaniu do jesieni, wyraźny postęp), to uzupełnienie składu Oliveirą (może nabrać wiatru w żagle z Kaką, Pato czy Ronaldo u boku) i Boriello/Pozzim może być wystarczające - wtedy na boisku zabraknie miejsca dla tego super napastnika.Mates pisze:powinien przyjść jakiś napastnik z wyższej półki światowej
A ja go chcę mieć jak najszybciej w pierwszym składzie Milanu. Niech pouczy się przy Kace czy Seedorfie, może dzięki temu odejdzie Brocchi, a nam są potrzebni jak tlen ofensywni pomocnicy - nie słychać nic o tym, że przyjdzie jakiś, więc rezerwowy Di Gennaro się przyda. Co to za zespół, który grając często dwoma ofensywnymi pomocnikami ma ich w składzie trzech.Mates pisze: Odniosę sie też do osoby Di Genaro. Imo jeśli miałby wrócić i mieć taką pozycję jak Gourcuff to wolę żeby grał na wypożyczeniu, bo Carlo pewnie by postępował z Nim jak teraz postępuje z Francuzem. A to raczej doprowadziło by do zmarnowania jego talentu. Niech pogra, nabierze doświadczenia, umiejętności to może wtedy Carlo będzie go bardziej cenił.
Ja się mimo wszystko łudzę, że on odejdzie i to jak najdalej od Milanu. Może zarząd pójdzie do głowy i rozwiąże kontrakt za drobnym odszkodowaniem, może jakiś średniak włoski go ściągnie, gdzie Dida by grał, acz zarabiał mniej.Mates pisze: A i w kwestii bramkarza. nie łudźcie się, że zrezygnujemy z Didy. On ma z nami długi kontrakt i na pewno go wypełni (kto zrezygnował by z 4 mln za sezon Razz )
Ale to tylko złudzenia, Didę Giallani uwielbia, a Ancelotti kocha - miłością prawdziwą, czyli totalnie zagadkową - bo nikt nie wie, za co tak naprawdę.