AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Victor
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: Victor » 31 sty 2008, 23:09

Mates pisze: Jeśli zaś chodzi o wymienianych przez Was napastników to ja raczej skłaniałbym się do tego, że wróci Oli i jeśli zajdzie konieczność (np. jeśli pożegnamy Ronaldo) to wróci też Boriello. Carlo raczej nie będzie chciał względnie młodego Pozziego. I ten scenariusz mnie trochę martwi bo, w sytuacji kiedy karierę kończy Pippo (chociaż ja szczerze wątpię, że on ją skończy już po tym sezonie) to powinien przyjść jakiś napastnik z wyższej półki światowej, ale jak czytam, że marcato ma być przeprowadzane jak najmniejszym kosztem to raczej tak nie będzie. A to nie byłby korzystny scenariusz.

Pozzi niedawno mówił, że bardzo chciałby grać w Milanie, ale na razie koncentruje się tylko na grze w Empoli. Ja osobiście bardzo chciałbym zobaczyć tego gracza w barwach ACM. Jedno jest pewne po tym sezonie Milan zdecydowanie nie będzie cierpiał na brak napastników, gorzej z obrońcami....

A propos Zambrotty. Ten zawodnik bardzo na się przyda. Jest uniwesalny. Może grać zarówno na prawej jak i na lewej obronie. Nieźle sobie także radzi w pomocy. Taki gracz to cudo. :P

Wróć do „Włochy”