Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 27 sty 2005, 14:44

atleti pisze:No wlasnie, tez chce wiedziec co jest grane, czy zaufalismy wlasciwemu czlowiekowi. Czy ktos moze powiedziec o co chodzi z tym podszywaniem sie??
Nowaczek jest zdecydowanie złym przykładem kibica i pracownika jakiegokolwiek forum. Może będzie pisał własne newsy, ale nie ździw się kiedy skopiuje na hama kogoś tekst. Tak samo jak to zrobił z felietonem kopiując od niejakiego Michała Gawła i twierdząc, że to jego. Nie wspominając już o tym, ze Atletico jest jedną z 20 drużyn, które kocha. Jeszcze mogę dodać, że tweirdził iż pracował na stronie www.bvb.com.pl no, ale admin stwierdził, że Nowaczek nie przeszedł testów i się nie dostał, wtedy ów Nowaczek swierdził, że sie pomylił bo pracuje na innej stronie o Borussi. Jeszcze jednym przykładem jest to, że wziął od pewnej osoby o ksywie Szopa avatar i także twierdził, że to jego a pod avatarem zamieścił tekst w stylu "Moja nowa ksywa to Szopa" czy jakoś tak. No i wszystko wyszło na jaw tak więc Nowaczkowi nie zaufałbym w 1000%! Radze sie nad tym zastanowic.
Nowaczek pisze:Nowaczek napisal
Chalkias w Atletico?
Grecki bramkarz Kostas Chalkias prawdopodobnie wkrótce podpisze kontrakt z hiszpańskim Atletico Madryt. Zawodnik ostatnio popadł w konflikt z władzami Panathinaikosu Ateny i rozwiązani z nim kontrakt.

Do Hiszpanii bramkarza chciałby sprowadzić prezydent Atletico Enrique Cerezo Torres.
To cytat z serwisu ww.atletico.boo.pl sam napisalem ale na razie mam tam pseudo Pseudo Torres
O chłopie kolejna wpadka :) znalazłem dokładnie taki sam tekst o Portsmouth tylko, że ty zmieniłeś to na Atletico. Atleti apeluje do Ciebie abyć usunął ze swojej redakcji tego delikwenta. Jak chcesz zobaczyć co narobił to wejdz prosze tutaj
Ostatnio zmieniony 27 sty 2005, 14:58 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”