FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 02 lut 2008, 19:42

Valdés, Pinto, Zambrotta, Oleguer, Edmílson, Thuram, Milito, Márquez, Abidal, Xavi, Iniesta, Deco, Gudjohnsen, Ronaldinho, Henry, Bojan, Giovani i Messi

Kadra na Osasune. Brakuje Carlesa, ktory wypadł z gry na miesiac, szkoda, bo Toure jest nadal w Ghanie, a formy Thurama czy Edmilsona nie jestem pewien. Oczywiscie z Osa można spokojnie zagrać z trójką Xavi-Iniesa-Deco/Eidur. Zobaczymy co wymyśli Ryjek, ja byłbym za wystepem Marqueza w środku pola, a Thuram mimo wszystko od początku obok Milito. Ewentualnie Edmilson, choć zawsze może się połamać, jednak jego zmiana z Athletic była dobra, nić złego w środku pola sie nie działo. Wreszcie może Ronaldinho zagra od początku, mam wielkie oczekwiania wobec jego formy, sporo nie grał, a zbliżaja się spotkania bardzo ważne, więc pora go troche sprawdzić. Spotkanie nie zapowiada sie na trudne, bo ani Osasuna nie jest taka mocna jak była za czasów Aguirre, a i Barca gra na CN.

Prasa spekuluje na temat następcy Thurama, ktory sam nie wie co bedzie robił po ME. Pojawił się młody zawodnik Sevilli- Fazio. Dla mnie zawodnik, ktory sporo sie jeszcze musi sie nauczyć, nabrać doświadczenia, bo zbyt pewnym punktem w spotkaniach Sevilli, ktore widziałem nie był . Jednak jesli maiłby kosztować w miarę mało to ciekawa opcja.

Wróć do „Hiszpania”