GKS Katowice (zbiorczy)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 03 lut 2008, 0:36

cloner pisze:a ja jestem przekonany, ze moze byc protest kibiców.
I pewnie będzie - bydło zauważy, że jak kogoś znów pobije, to ofiara będzie miała pojęcie na temat tego, jak dorwać bydlaka, który ją pobił. To się wołom chodzącym na mecze, by bić innych nie spodoba.
cloner pisze: Nie wiem skad ten Wilmore sie wział, ale podejscie ma interesujace, takie calkiem inne, anizeli kibice chodzacy na mecze.
Z Katowic synu, konkretniej z Brynowa - i pewnie jako chłopak ze spokojnej dzielnicy mam nadzieję, że kiedyś bydlaki, które chodzą na mecze, by bić, wylądują tam, gdzie powinny - daleko od stadionu. A normalni kibice, jak choćby ja, będą mogli chodzić na mecze bez strachu przed atakiem na siebie i swoich kumpli, bo nie mają szala/nie bluzgają na piłkarzy z resztą/nie chcą napierdalać gości/nie mają barw.
cloner pisze:Ja sie jeszcze nie spotkalem z lansem stadionowym wsrod plci brzydkiej
Bo może w Bytomiu tak i nie jest. Nie zdziwiłbym się zresztą. Natomiast w Katowicach niestety tak, na stadionie jest sporo gówniarzy i blacharek, które szukają facetów i bluzgają tak, jak wszyscy - nie wiedząc nawet, z kim i o co gra GKS.
Tyle że jak nie wiemy, to się nie wypowiadamy, prawda? Ja się do Twojego Bytomia nie wtrącam, bo nic na jego temat nie wiem i mówiąc szczerze nic mnie on nie obchodzi. :)

Wróć do „Polska”