Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson » 03 lut 2008, 1:40

Dla mnie doskonałym momentem dla Balotelliego na wejście na stałe do kadry Interu jest moment kiedy w niej już nie będzie Crespo i Cruza, to oni są jego naturalnymi rywalami na boisku (oczywiście mam na myśli harakerystykę gry, nie poziom jaki prezentują, bo tu ciężko ich porównywać skoro jeden ma 17 lat a pozostali to gracze bardzo doświadczeni) i kiedy ich zabraknie on powinien wskoczyć na ich miejsce. Crespo pewnie właśnie kończy swoją karierę w Interze, bo jest jedynie wypozyczony i Inter w niego inwestować pewnie nie będzie, Cruz oczywiście będzie liczył się dłużej, ale jednak też ma te 33 lata i z pewnością ten moment nastąpi przed 20 urodzinami Super Mario. Tak więc dla mnie Inter teraz musi tylko zadziałać tak żeby Balotelli do tego momentu stał się zawodnikiem już do takiej roli przygotowanym, przez najbliższe pół roku niech to będą treningi z pierwszym zespołem i CI, ale w następnym sezonie przez 12 miesięcy dalej tak mna wyglądać jego kariera :?:
Dla mnie to strata, dreptanie w miejscu, a i może krok wstecz, bo być zmiennikiem i nie tracić na tym sportowo to trudna sztuka i wielu wielkich się to nie udało....
...zamiast tego Mario powienien ograć się w słabszym zespole, zyskać doświadczenie w trudnej dla napastnika lidze i zobaczyć ile jeszcze mu brakuje do najlepszych, kiedy np. gra się nie będzie układało, albo wyniki zespołu są frustrujące, bo to chyba ważniejsze od potencjału fizycznego jesli chodzi o rozwój...

Wróć do „Włochy”