Nie zgadzam sie z ani jednym slowem, ktore tutaj napisales. Stek bzdur moim zdaniem, chociaz nie, z jednym sie moge zgodzic, nie chce podawac klubowi moich danych, bo oni maja obowiazek przekazac je sluzbom takim jak policja na ich potrzeby, a uczelnia, bukmacher czy inna instytucja, ktora wymieniles nie ma prawa udostepniac danych osobowych komukolwiek, nawet policji
Dyskusje, kto to jest kibic lepiej zakonczyc, kibicem jest kazdy, kto chodzi na mecze, jedni maja szaliki, inni bluzy, jedni znaja caly sklad na pamiec z imienia i nazwiska, a inni tylko kilku zawodnikow, bo transfery sa przeprowadzane co pol roku i wszystko dosc szybko sie zmienia, a nie na kazdym meczu mozna byc. Dodam tylko, ze dziwi mnie to, ze ludzie chodząc na mecz nie chca sie utozsamiac ze swoja ukochana druzyną i nie maja przy sobie nic, co wskazywaloby na to, ze kibicują danej druzynie.
I tyle ode mnie, zobaczymy jaka cała ta akcja dzialaczy GKS wypali, czy wypali, ja podzielam zdanie Fishbone, ze frekwencja sie moze obnizyc, a juz na pewno na pierwszych spotkaniach, choc znajac zycie klub na pierwszych meczach pójdzie na ustępstwa.
Pozdrawiam internetowych napinaczy, piknik.