GKS Katowice (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8741
Kontakt:

Post autor: cloner » 03 lut 2008, 18:21

Yukasz, a Ty jestes na tak, bo ja jestem przeciwko tym kartom, ot cała Twoja filozofia. Jesli ktokolwiek na tym forum musi sie ze mna zgodzic, robi to z wielki zgrzytem zebow i niesamowitym wyrazem twarzy. Piszecie non-stop, ze ja chodze na mecze od niedawna, no i tak jest, ale z tego co moge wywnioskowac, to Ty Yukasz w ogóle nie uczeszczasz na ligowe mecze pilki noznej w Polsce, wiec nie powinienes tutaj ani jednego postu napisac.
Nie zgadzam sie z ani jednym slowem, ktore tutaj napisales. Stek bzdur moim zdaniem, chociaz nie, z jednym sie moge zgodzic, nie chce podawac klubowi moich danych, bo oni maja obowiazek przekazac je sluzbom takim jak policja na ich potrzeby, a uczelnia, bukmacher czy inna instytucja, ktora wymieniles nie ma prawa udostepniac danych osobowych komukolwiek, nawet policji :!: I to jest ta roznica, o ktorej nie masz zielonego pojecia.
Dyskusje, kto to jest kibic lepiej zakonczyc, kibicem jest kazdy, kto chodzi na mecze, jedni maja szaliki, inni bluzy, jedni znaja caly sklad na pamiec z imienia i nazwiska, a inni tylko kilku zawodnikow, bo transfery sa przeprowadzane co pol roku i wszystko dosc szybko sie zmienia, a nie na kazdym meczu mozna byc. Dodam tylko, ze dziwi mnie to, ze ludzie chodząc na mecz nie chca sie utozsamiac ze swoja ukochana druzyną i nie maja przy sobie nic, co wskazywaloby na to, ze kibicują danej druzynie.

I tyle ode mnie, zobaczymy jaka cała ta akcja dzialaczy GKS wypali, czy wypali, ja podzielam zdanie Fishbone, ze frekwencja sie moze obnizyc, a juz na pewno na pierwszych spotkaniach, choc znajac zycie klub na pierwszych meczach pójdzie na ustępstwa.

Pozdrawiam internetowych napinaczy, piknik.

Wróć do „Polska”