Chwali ci się i wszystkim tym którzy chodzą tylko co to ma wspólnego z tematem że ciągle o tym wspominaszcloner pisze:Piszecie non-stop, ze ja chodze na mecze od niedawna, no i tak jest, ale z tego co moge wywnioskowac, to Ty Yukasz w ogóle nie uczeszczasz na ligowe mecze pilki noznej w Polsce, wiec nie powinienes tutaj ani jednego postu napisac.
A poza tym sam piszesz że wiesz czy można oberwać na stadionie w Katowicach sam nie chodząc na mecze GKSu a swoje zdanie wyrabiając na podstawie opinii Fishbone'a i mówisz jak jest innej osobie z Katowic - Wilmorowi
Ty możesz pisac i wydawać osądy a ja nie mogę w ogóle niccloner pisze:Nie do konca prawda, gdyz chcialbym sie dowiedziec. Poza tym bardziej wierze uzytkownikowi Fishbone, anizeli Tobie.Tyle że jak nie wiemy, to się nie wypowiadamy, prawda?
Skoro to co ja napisałem jest stekiem bzdur to czytałeś to co tu wypisujesz na niekorzyść tych kartcloner pisze:Nie zgadzam sie z ani jednym slowem, ktore tutaj napisales. Stek bzdur moim zdaniem
Tak szybko że powiedziałbym iż te zmiany biegną w miejscucloner pisze:jedni znaja caly sklad na pamiec z imienia i nazwiska, a inni tylko kilku zawodnikow, bo transfery sa przeprowadzane co pol roku i wszystko dosc szybko sie zmienia
Jak komuś zależy to będzie chodził na mecze i wyrobi sobie głupią kartę. Jak mu zalezy to nawet nie będzie mu przeszkadzała podwyżka cen biletów i zrobi wszystko aby było go stać na zakup wejściówki. A jak mu niespecjalnie zależy to i kąt padania promieni słonecznych będzie wymówką. Będzie nią też to że
I w czym problemcloner pisze:nie chce podawac klubowi moich danych, bo oni maja obowiazek przekazac je sluzbom takim jak policja na ich potrzeby
Dla mnie osobiście nawet huragan nie byłby przeszkoda aby zjawić sie na stadionie gdyby mi na tym zależało.
Nie jestem przekonany czy uczelnia nie ma obowiązku udostępnienia twoich danych policji tym bardziej że takiemu wojsku wg mnie je udostępni. A jak buk nie ma takiego obowiązku to za okazaniem odpowiedniego papierka przez policję to zrobi. Jak będą chcieli to podejdą do ciebei na ulicy i też będziesz miał obowiązek udostępnić im swoje dane. Tak tak cloner jak będą chcieli to i tak cię dopadnącloner pisze:uczelnia, bukmacher czy inna instytucja, ktora wymieniles nie ma prawa udostepniac danych osobowych komukolwiek, nawet policji Exclamation
Pozdrawiam pikników
I tyle ode mnie