Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 03 lut 2008, 21:03

Kamil232 pisze:co miałem pisać o Mascherano, Gerrardzie i Torresie...? przeciez wiadomo, że to są ich jedynie gracze światowej klasy może jeszcze Carragher i np. jak ktoś napisze, że wg. niego Mascherano jest lepszy od Hargreavesa to nie ma w tym nic śmiesznego, napisałem tylko o tych zabawnych.

Szkot w tym okresie przerwał w Szkocji z Abeerden dominacje Celtów i Rangersów zdobywają bodajże 2 mistrzostwa, doprowadził ten klub do zdobycia Pucharu Zdobywców Pucharów, a nastepnie po przyjściu do Diabłów dokonał tego samego.

Pierwsza najważneijsza sprawa czytać nie potrafisz.
Śmieszne moze byctakze jak kibic MU napisze, że Owen lub Carrick sa lepsi od Mascherano. JEst śmiesznie, to dlaczego inni tka nie moga pisać.

Kolejna i ostatnia sprawa, jasno stwierdziłem co na tym etpaie miał z klubem zdobyte Ferguson w porównaniu do Beniteza. Nie chodzi mi tu o jebane 20 lat tylko o tyle ile spedzil obecnie w Liverpoolu czy Valencii. Co ty starasz sie wcisnac osiagneicia Szkota na przestrzeni 30 lat. To poczekaj az tyle z klubami bedzie pracował Benitez, wtedy zobaczymy czy tak naprawde jest to śmieszne.
Jeszcze raz czy przez pierwsze 4 sezony Ferguson osiagnał z MU tyle co Rafa z Liverpoolem. :?:
Coś zmyśliłem, napisałem nieprawde. :P Śmieszny chciałes być ale Ci nie wyszło.

1 małe wp // fieldy

Wróć do „Anglia”