Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ryzy89 » 27 sty 2005, 16:23

Tweety pisze:
kama_reda pisze:Jo ogladałem mecz, i owszem musze przyznać że MU zagrało nawet dobre spotkanie, ale mimo wszystko uwazam ze Chelsea wygrała, zasłużenie, jest poprostu lepsza i taka jest prawda, a co z tego ze Manchester miał w meczu optyczna przewage, skoro i tak nie umiał jej wykorzystać, na tym opiera sie m.in taktyka Jose Mourinho, który stawia przede wszystkim na obrone, najważniejsze dla niego aby nie stracic bramki, w wielu meczach Chelsea nie ma optycznej przewagi a i tak wygrywa mecz. Mecz wygrywa ten kto strzeli więcej bramek, a nie ładniej dla oka gra. Chelsea poprostu lepiej taktycznie rozegrało ten mecz i głównie dlatego wygrali, ale nie ma tu mowy o szczęściu lub przypadku, byli lepsi tyle.

FC Bayern forever number one
Podzielam Twoją opinie. Napisałeś to perfekcyjnie. Mam identyczne zdanie. Chelsea okazało się zespołem lepszym a MU zagrało efektownie ale nie efektywnie. :D .
Zgadzam sie z toba ale...nie zawsze jest tak ze szczescie sprzyja lepszym i liczy sie kto stzrelil wiecej goli a nie lepiej gra...wiec Tweety sie mylil mowiac ze w finale w 99' MU nie bylo lepsze...."szczescie sprzyja lepszym"...Tweety..troche za duzo lizodupstwa....

Wróć do „Anglia”