Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 04 lut 2008, 10:26

Michał M pisze:Ja mam nadzieję załapać się na mecz we Frankfurcie.
Jjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssstttttttttttttttttttttt!!! Jadę na mecz Eintracht-Bayern w połowie kwietnia :jupi: Kumpel mówił, że było cięzko, ale zdobył dla nas bilety :D :D :D
10 pisze:Czy po meczu z Rostock ktoś kwestionuje jeszcze przydatność Willy'ego w zespole?
Nikt tego nie negował :wink: Ale widać po nim, że jeszcze ma w psychice ślady kontuzji - nie podchodzi jeszcze do pojedynków 1:1 tak jak wcześniej. Ale to tylko kwestia czasu, jak sądzę :wink:

Mecz z Hansą - cieszy zwycięstwo i pierwsza połowa. Fantastyczna akcja przy bramce Ribery'ego (to wejście w pole karne Ze Roberto to było coś :shock:), bardzo dobra gra i bramka Toniego; szkoda było jedynie zmarnowanej akcji przez Miro (ogólnie słaby mecz w jego wykonaniu). Ale druga połowa to już jakiś koszmar był - dac się tak zapędzić w kozi róg przez drużynę walczącą o utrzymanie :? Dobrze, że mieliśmy w obronie świetnego (jak zwykle zresztą) Micho - oprócz gola dla Hansy, gdzie w polu karnym zabrakło i jego i Lucio - oraz dobrze stojącą defensywną pomoc (zwłaszcza po wejściu trzeciego DM-a - Ottla). Upewnić się można było za to, że bez Francka o skutecznie grającej ofensywie nie ma mowy. Ani Altintop ani Sosa nie przekonali mnie jako alternatywy na RM. I to mnie trochę martwi, bo za tydzien już Werder, który co prawda niespodziewanie przegrał z Bochum, ale na Allianz Arena na pewno da niezły opór.

Cieszy natomiast zainteresowanie osoba młodszego Kroosa - Felixa 8) Jest on dobrą opcję na 4 napastnika (może jeszcze nie za rok, ale za 2 z pewnością). No i wizyta Klinsmanna w weekend w Monachium - -podobno omawiane były wstępnie kwestie transferowe na nowy sezon - po tym co widziałem w Rostocku, to mam nadzieję, że równiez kwestia prawej ofensywnej pomocy :wink:

Wróć do „Niemcy”