Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 04 lut 2008, 17:55

Kamil232 pisze:to czego kibice chcą w Polsce, to nikogo nie obchodzi. Dla zawodników szczególnie angielskich na pierwszym miejscu jest liga. Mówili o tym gracze United czy Terry i Lampard. I dlatego pewnie też, Chelsea nie zdobyła Pucharu Europy. I ich cenie za to, drużyna która odpuszcza lige, mają naście punktów straty do Lidera, jest zabawna. Taki Milan pół roku bez zwycięstwa u siebie. Jestem pewien, że zarówno kibice Liverpoolu(co wiele razy czytałem) i Milanu, którzy tydzień w tydzień chodzą czy jeżdzą na mecze, mają dość takiego stanu rzeczy. Kilka miesięcy upokorzeń...porażek z cieniasami. A Ci kibice w Polsce co jedyne mecze jakie oglądają to co TVP pokaże, jarają się no bo przecież to co widzą to wygrywają, a porażek tydzień w tydzień nie widza.
Akurat miałem na myśli także kibiców angielskich. Nie tylko tych co "jarają" się LM, bo tylko to widzą dzięki TVP, ale takze tych co chodzą na mecze ManU co tydzień i chcą wygrać ligę - niektórzy z nich bardziej chca wygrać LM. Nie wiem co w tym dziwnego. Kazdy przecież jest inny. Woli co innego.

Kamil232 pisze:Także człowieku to, że dalej mają bandę średniaków to tylko jego wina. Manchester daje duża kasę za świetny piłkarzy, a Hiszpan za tą samą kasę zamiast kupować jednego swietnego, sprowadzał kilku średnich,
jedno krótkie pytanie ... czy Torres jest twoim zdaniem piłkarzem średnim ?
Tylko o niego pytam, bo inni rzeczywiście nie są piłkarzami z najwyższej półki [ci sprowadzeni przez Beniteza], przynajmniej na razie. Tylko, ze z drugiej strony, jak dla mnie, taki Nani czy Anderson niewiele się różnią od choćby Babela. Wiec nie zgodziłbym się ze stwierdzeniem, że Rafa kupił samych średniaków, a Ferguson samych świetnych piłkarzy.
Zresztą Fergusonowi też można "wytknąć" kilka nieudanych transferów

Wróć do „Anglia”