FMy

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: boskigonzo » 04 lut 2008, 18:43

Zico_FCI pisze:Strasznie mnie to wkurza, że nie mogę sprzedać gracza wycenianego na 3mln nawet za 500k. Nawet kontraktu z takim paziem nie mogę rozwiązać, bo żąda za zerwanie umowy tyle ile mam mu wypłacić do końca kontraktu. Siedzi taka pijawka w rezerwach i ciągnie prawnie bańkę ojro rocznie. Evil or Very Mad

Tez mnie to wpienia :-/ . Taki Javi Venta 1.3 mln funtow rocznie a pozytku zadnego . Proponuje za darmo- nikt nie chce . Proponuje wypozyczenie - tez nikt. Co teraz zrobic z takim delikwentem :(
THEMANIEK pisze:1. w drużynach hiszpańskich do drużyn B zatrudnieni są inni trenerzy niż w pierwszym zespole dlatego nie mozesz zabrać pracy tamtemu trenerowi Very Happy

Tak sie zapytalem bo mialem problem. Po raz kolejny okazalo sie ze nie jestem zbyt bystry. Po rundzie jesiennej moj Villarreal B zajmowal ostatnie miejsce z 1 pkt :shock: Sobie tak mysle czemu mi tu nie gra Saivet , Barbosa albo Torje :| . Juz mysle ze to wina trenera czy cos, patrze a ja im nie przydzielilem nr na koszulkach :| zal

THEMANIEK pisze:2. Gdy masz duży fundusz to zarząd przystosowywuje się do tego jaki klub filialny i z jakimi korzyściami jest Ci potrzebny. Wydaje mi się ze jest tak w każdej lidze w Man Utd miałem tak jak Ty Razz
:) dzieki :) tez wlasnie tak zaczalem sie zastanawiac bo o ile pamietam dopiero po jakis 2,3 latach mialem ta opcje w moim MU

Wróć do „Hyde Park”