Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mistyk » 05 lut 2008, 12:47

Kamil232 pisze:
Ciekawe. W Barcie za takie Deco to by pasował jak ulał. Pomiajam już to, ze Portugalczyk gra taki piach, że nikt nie pamięta jego dobrego występu. Akurat jego pozycja by pasowała do Gerrada idealnie. Popracować w defenyswie w której jest lepszy z pewnośćia od Deco i wykazać się nieco w ofensywie w której też jest niezły.

Musze cie rozczarowac i powiedziec, ze pamietam ostatni robry wystep Deco. I wcale nie bylo to tak dawno temu, bo w zeszla niedziele. Wczesniej z Villareal tez zagral poprawnie. Co prawda notuje sporo strat, jednak ogolnie jego ostatnie mecze stoja na dosyc dobrym poziomie.

Moge sie zapytac ciebie, czy pamietasz ostatni dobry mecz Gerrarda? Co prawda ostatnio udalo im sie odniesc pierwsze w tym roku zwyciestwo, ale zasluga Gerrarda w tym zbyt wielka nie byla.
fieldy pisze: A ja i tak jestem zdania [pomimo tego, ze Nani strzelił póki co 1, czy 2 wazniejsze gole] że Babel wiecej moze w przyszłosci dać Liverpoolowi niż Nani - Manu. Bo ManU z Nanim czy bez sobie poradzić. Liverpool potrzebuje takich graczy jak Babel. Szybko, dobry technicznie - zawsze wprowadzi troche ożywienia. Nie wiem czy oglądałeś mecze z Babelem w składzie w tym sezonie. Jak wchodził - gra od razu ruszała do przodu. Coś sie zaczynało dziać z przodu. Nie samymi asystami piłkarz udowadnia swoją przydatność drużynie.
Zgadzam sie. Zreszta dziwie sie, ze Babel nie gra w pierwszym skladzie.

Wróć do „Anglia”