No to akurat prawda, ale Werder nie dał szans Valenci, dwa razy wygrywając, a Leverkusen RealowiTomusmc pisze:Niemiecka liga w porównaniu do ligi hiszpańskiej jest niżej.
Niektóre kluby są zadłużone, ale powiedz mi w jakiej lidze nie ma zadłużonych klubówTomusmc pisze:Dużo klubów w lidze niemieckiej jest zadłużonych (tak bynajmniej słyszałem).
Własnie chyba nigdy (przynajmiej to co ja pamiętam) nie grali tak efektownie jak teraz.Tomusmc pisze: Jeśli chodzi o Bayern to w porównaniu z ostatnimi latami coraz bardziej się obniża. Fakt, że ostatnio w lidze gra coraz lepiej, ale w Lidze Mistrzów nie zaprezentował świetnej piłki. Ja tweirdze, że Bayern to nie to samo co kiedyś.
A własnie że świadczyTomusmc pisze: a to, że trzy kluby niemieckie są dalej nie zanczy wcale, że liga niemiecka jest potęgą w europejskiej piłce.
Poza tym ty powiedziales ze niemiecka piłka "pada" i tego nie moge zrozumieć, bo na pewno teraz jest o wiele lepiej niż w dwóch ostatnich sezonach, wiec nie pada, tylko "odradza sie" po słabszym okresie.
Ja równiez Pozdrawiam.Tomusmc pisze: Pozdrawiam