Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 05 lut 2008, 22:33

Kamil232 pisze:Dla mnie

Własnie dla Ciebie, nie znaczy dla wszystkich.
Kamil232 pisze:Więc Diego-Jak na razie to błyszczy tylko w przeciętnej Bundeslidze, a w Porto się nie sprawdził. W Europie nic nie pokazuje. Więc to porównanie w ogóle nie na miejscu.
VDV- To co u Diego błyszczy w przeciętnym Hamburgu, a w Ajaxie nic kapitalnego nie grał. Jakby był tak dobry jak go niektórzy malują to by trafił do lepszego zespołu.

Sneijder- To co VDV, w Ajaxie wcale nie grał kosmosu. A kilka niezłych spotkań na poczatku w Realu nie czyni go kapitalnym. Mocno spuścił z tonu...a Gerrard na swoją markę pracował dłużej niż 2 miechy.
Dobra pojechałeś z tym Ajaxem naprawde. EJdno jest pewne obaj panowie z Ajaxu przerastali poziom ligi holenderskiej. Van der Vaart chyba tylko przez kontrakt gra w Hamburgu. Sneijder fakt zagra pierwsze spotkanie świetnie pichichi :P pozneij przecietnie, ale w Ajaxie obaj byli kluczowymi postaciami. Jednymi z najleszych w całej lidze.
Kamil232 pisze:Ciekawe. W Barcie za takie Deco to by pasował jak ulał. Pomiajam już to, ze Portugalczyk gra taki piach, że nikt nie pamięta jego dobrego występu. Akurat jego pozycja by pasowała do Gerrada idealnie. Popracować w defenyswie w której jest lepszy z pewnośćia od Deco i wykazać się nieco w ofensywie w której też jest niezły. W Realu tez by sobie miejsce znalazł albo za Sneijdera albo za Bapbtiste. Prawda jest taka, że Gerrard w każdym klubie by niemal grał z tego też względu, że jest uniwerasalny.

Ta Gerrard za Deco a Ula za Messiego. Nic nie mam do talentu Anglika, ale do Barcelony to on nie pasuje.

Strasznie najebane tu postów, po pierwszym na tej stronie nie chce mi sie wiecej czytać.

Wróć do „Anglia”