Jakoś miałem dziwną pewność, że Oliveira nie będzie chciał do nas wracać, rozumiem, że siostrę mu porwali, ale mimo wszystko w Milanie się nie sprawdził - mógł grać dobrze po odbiciu i przed porwaniem, a niestety nie dawał rady zastąpić Shevy, więc bez żalu się z nim pożegnam - o ile na jego miejsce kupimy kogoś porządnego, choćby Drogba wchodzi do Milanu bez wazelinyPiłkarz Milanu - Ricardo Oliveira, obecnie wypożyczony do Realu Zaragoza, chciałby pozostać u aktualnego pracodawcy. Brazylijczyk powiedział: "Chcę pozostać w Hiszpanii, jednak nie zależy to tylko ode mnie, ale także od klubu".
Gourcuff musi dostać szanse w najbliższych meczach, ale boję się, że zamiast niego grać będzie Brocchi, oby to się nie sprawdziło - Francuz musi mieć świadomość, że ma szansę na przekonanie do siebie fanów i sztabu szkoleniowego, więc albo z niej skorzysta, albo naprawdę w lecie odejdzie do Arsenalu... Bo coś Carlo go nie lubi, inaczej ciągłego trzymania na ławce wytłumaczyć się nie da (chyba że skrajną głupotą).