673.FcNurngerg-Hansa (1) 1,75
238.Manchester United-Manchester City (1) 1,32
239.Chelsea-Liverpool (1) 1,90
679.Bayern-Werder (1) 1,70
Stawka:100zł
Kurs:7,46zł
Ewentualna Wygrana:671,40zł
Więc tak:
Fc Nurnberg to nie jest mój typ,tylko takie dobrego bukmachera z Niemiec,który podrzuca co tydzień typy,a że bardzo żadko się myli to mu ufam.
MU po bardzo cięzkim meczu z Totenhamem tydzień temu gdzie ledewo bo po bramce w 94 minucie Carlosa Teveza zrmeisowali 1-1 grają derby Manchesteru.No własnie derby są bardzo ważne,a że przez remis ze Spursami MU stracił lidera na rzecz Arsenalu(zwycięstwo tydzien temu z MC na ich stadione) są bardzo zmotywowani do zwycięstwanad lokalnym rywalem,ja wierze w to że im się uda.Co Prawda zabraknie Rooneya ale MU sięgnie po Zwycięstwo!
Chelsea u siebie jest bardzo mocna,a Liverpool jakoś nie "kozaczy" formą a w dodatku ma kilka kontuzji w tym brak najasniejszego punktu(F.Torres) więc tu Cheslea zgarnia 3 punkty.
Ostatni mecz Bayern-Werder.Tim Borowski, Thorsten Frings, Ivan Klasnic, Naldo,Clemens Fritz to nieobecni w kadrze Werderu.Natomiast Bayern Bez Lucio,Riberiego.Jednak Dla mnie To jest pewna 1!.Bayern Chce odskoczyć na kilka punktów nad zespłami z czołowki,i w tym pomoże im zwycięstwo nad Werderem!!!
A Tak Po Za Tym Polecam... A.C Milan-Siena x2,a dla mniej odważniejszych,AC Milan-Siena H (0-1.5) na (2).
PzDr.