Siatkówka

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 » 08 lut 2008, 18:47

Babel pisze:Ja tylko przelotem. Chciałbym się odnieść do ostatniej burzy, która rozpętała się wokół kadry i trenera Lozano. Artykuł opublikował PS. Ja znam go tylko z internetowej wersji, ale niewiele pomyle się, że autorem tychże idiotyzmów jest pan Drąg.

Wypociny Drąga:
http://www.siatka.org/?kibic.aktualnosc ... 7ed33e86d8 d8a9bb3a0df01c84607
Cytat:
"Ja się załamałem" - mówił jeden z członków Wydziału, trener siatkarski. Mówił anonimowo, bo Argentyńczykowi większość osób w PZPS woli się nie przeciwstawiać.

To wszystko to bzdury i nic więcej. Dziennikarze nie mają co robić i czepiają się Lozano. Mimo ,że jest w Argentynie to widzi w jak gra Szczerbaniuk i Nowakowski. Jedynym minusem dla Lozano jest chyba to ,że podczas wszystkich zgrupowań większość czasu spędzają na siłowni przez co wiele osób m.in. trenerzy zaczynają narzekać ,że zawodnik na kadre jedzie z formą a wraca bez formy. Aczkolwiek narzekaja w Polsce bo Świder czy Winiar dają rade a to wszystko dlatego ,że we Włoszech treningi wyglądaja zupełnie inaczej. Najbardziej zmęczenie widac na przykładzie AZS-u Częstochowa. Fakt ,że nie można cały czas wygrywać ale widać u nich już ogromne zmęczenie sezonem mimo iż teoretycznie byli dobrze przygotowani fizycznie.

Wróć do „Inne sporty”