Siłownia - Kulturystyka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 10 lut 2008, 13:51

Loczek pisze:A tak przynajmniej możesz się podenerwować na mnie Wink
Jeszcze dobrze by było gdybym wiedział na co mam się niby denerwować - na to że sam zadajesz pytanie na które nie chcesz odpowiedzieć a tym samym przekonać mnie do używek czy na to że ci się nudzi bo chcesz dyskusji :?: W takim razie poczekaj chwilę, zaraz będę się denerwował... :mać: (już)
Loczek pisze:Bo wypowiedzi między innymi Twoje tworzą jałową rozmowę w tym temacie.
No tak strasznie często się tu wypowiadam a jeśli swoje argumenty o codziennym chodzeniu na siłownię bo codziennie chodzi się do szkoły albo proste mówienie że każdy kto chodzi na siłownię na pewno skusi się do stosowania używek (a na co ja odpowiedziałem na przestrzeni kilku ostatnich stron) nazywasz rzeczową rozmową to gratuluję poczucia humoru :spoko:
Loczek pisze:Jak zauważyłeś po wypowiedziach Bellusa, mój cel powoli się realizuje.
Jeśli chciałeś aby cokolwiek działo się w temacie to fakt - twój cel się realizuje. Bo ja mam wrażenie że nikt Ci nie odpowie na zadane przez ciebie pytanie a na razie to jest mowa o tym czy mleko jest zdrowe czy nie :>

Edit:

:rotfl4:
Ostatnio zmieniony 11 lut 2008, 23:50 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Inne sporty”