FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: iceald » 10 lut 2008, 14:06

Ankieta z typu: "Kto jest twoim idolem i dlaczego Lenin". :wink:
Jak dla mnie na dzień dzisiejszy liczy się jedynie Mourinho. Nie lubię go (a kto go lubi :?: ) ale trenerem jest świetnym i na pewno byłby gwarantem dobrych wyników. Do tego sam Mourinho ma chyba coś do udowodnienia w Barcelonie, gdzie już pracował pod okiem Robsona i van Gaala. Bufon i arogant - ale dopóki dziennikarze będą więcej czasu poświęcali jemu niż piłkarzom którzy będą mogli dzięki temu pracować w spokoju - trudno, przeboleję.
Swoją drogą, Barca - "Mas Que un Club", Mourinho - "The Special One" - para "skazana" na siebie :?:
Co do reszty kandydatów, to jedynie Lippi miał u mnie mocną pozycję - ale jakoś nie mogę wyobrazić sobie Włocha na ławce Barcy, sam nie wiem czemu - może dlatego że nigdy nie pracował poza Italią. Jak dla mnie to kandydat nr 2.
Cała reszta jest dla mnie daleko za tą dwójką - no może gdyby Ancelotti był wolny, ale w jego rozstanie z Milanem nie uwierzę póki nie zobaczę; Hiddink mnie nie przekonuje, jakoś w Hiszpanii nic nigdy nie osiągnął; Scolari jeśli chce się pokazać w piłce klubowej to niech zacznie od Betisu czy kto go tam zechce; tematu Van Bastena i Valverde nawet nie chce mi się poruszać. Odrodzenie Rijkarda :?: Tu nie "Gwiezdne Wojny", Jedi nie powróci.

Wróć do „Hiszpania”