Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 10 lut 2008, 15:22

10.02.2008 to już dzisiaj :P

Dzisiaj gramy z Zielonymi. Posłuchałem dzisiaj Allofsa w Doppelpassie, ale nic ciekawego na temat meczu nie powiedział. Mówił tylko, że nawet jeśli przegrają to sprawa mistrzostwa i tak nie będzie rozstrzygnięta. Bo tak będzie. Sezon jeszcze jest długi. Dobrze, że będziemy mogli skorzystać z usług Lucio, który wrócił już do treningów. Więc nasza dwójka stoperów będzie grała. W Bremie wypadł jeszcze jeden zawodnik, Pasannen. U nas poza Franckiem nie mamy nikogo kontuzjowanego. Ciekawe na kogo sie zdecyduje Ottmar, normalnie zagrałby Sosa, ale pewnie zacznie na ławie, bo dopiero w piątek po południu wrócił z Argentyny. Micho tak samo, ale on ma pewne miejsce w składzie. Z tego co widziałem w zapowiadanych składach tona Hamita i Schweiniego typują. Mam nadzieje jednak, że Sosa zagra :wink: Reszta składu jest znana :]
Mam nadzieję, że wygramy i powiększymy przewagę do 6 pkt. Trzeba wykorzystać to, że w Werderze jest wielu kontuzjowanych, dwóch najlepszych strzelców nie ma. No i Bayern z HSV potracili pkt, więc im tez można odskoczyć na 8 pkt.

Wróć do „Niemcy”