Co do Mourinho to wszyscy wiedzą że jest zajebistym trenerem, trzyma dyscyplinę i kocha go Drogba
Scolari, o tym panu nie mam za dużo do powiedzenia. Na mundialu w Azji zdobył MŚ świata z Brazylią, Portugalia teraz gra też ładną piłkę (tylko czy to jego zasługa czy C.Ronaldo i Quaresmy
Hiddink zna się na tym co robi to jest pewne. Zdecydował się na trenowanie Rosji i reprezentacja ta na tym wiele skorzystała. PSV za jego czasu też na arenie międzynarodowej grała dobry futbol i tylko Ambrosini przeszkodził mu wejść do finału LM. PSV było wtedy czymś takim jak Lyon, czyli dominowali w swojej rodzimej lidze, i powoli zagrało europejskim potentatom. Pod jego ręką wyszły takie gwiazdy jak Park Ji-Sung czy Robben
Valverde zabłysną na ławce trenerskiej naszego wroga zza miedzy. z średniaka zrobił drużynę która spokojnie może walczyć o LM w Primera Division. Jak już ktoś pisał Cruyff go polecał więc coś w tym jest
O Lippim nie będe pisał bo on mi w ogóle nie pasuje do nas
Najbardziej chciałbym Ramosa ale to już niemożliwe, on jest nie do wyciągnięcia z Tottenhamu który zaczął dobrze grać pod jego wodzą
Ramos
Ostatecznie zagłosowałem na Hiddinka