Niestety musze Cie rozczarowac. Niestety linki podane na roznucy stronach p2p nie dzialaly. Co prawda w okolicahc 40 minuty pojawil sie dzialajacy w jakosci ponad 800 kbs/s, gdzie obraz byl miodzio, jednak na 4 mb/s laczu to byl pokaz slajdow. Wiec meczu nie widzialem i bardzo zaluje.guru pisze:Co do samego meczu to się nie wypowiem, bo go nie widziałem. Zaraz tu Asteniu napisze coś więcej.
Ale cos napisze
Forlan sie odblokowal, bo od 8 spotkan nie mogl znalesc drogi do bramki. Diego odkad przybyl do Hiszpani zawsze ma lepsza runde wiosenna od jesiennej i mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie. Sezon temu po pierwszych 19 spotkanaich mial na koncie tylko 6 bramek, ale po 38 juz 19. Mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie. Pierwsze dwie juz sa.
Ogolnie to nie jest tak ze Atletico gra slabo. Z Realem powinno przynajmniej zremisowac. Z Mallorca zagrali slaby mecz, jednak z Murcia powinni wygrac z 4-0, a zremisowali 1-1.
Dobrze ze Espanyol przegral, a szkoda ze wczoraj w spotkaniu Murcia - Villarreal sedzia popelnil dwa niewybaczalne bledy. W II polowie ewidentny rzut karny dla Murcii sie nalezal, a bramka Franco z 93 minuty byla ze spalonego.
To tyle