AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: McSuchy » 11 lut 2008, 14:21

Nie przesadzacie przypadkiem z tą krytyką Carlo za nie wpuszczanie Gourcuffa? Naprawdę wierzycie że nie dostaje szans do gry bo trener go nie lubi i stawia na swoich "kumpli"? Też bym chciał aby młody francuz grał więcej, ale skoro Ancelotti uważa inaczej to ja nie mam powodów mu nie wierzyć. Może mało angażuje się w trening? Ma słabą motywację? Zwyczajnie nie jest gotowy do gry w takim klubie jak Milan? Wiecie takie rzeczy? Nie? A trener tak, bo może obserwować piłkarza ZNACZNIE częściej niż wy. Najprościej pojechać po Carlo jak po burej suce- że szerzy "kolesiostwo" i sam nie wie co robi. A nie zastanowiło was czemu taki zawodnik jak Paloschi, który jeszcze mleko ma pod nosem szansę dostaje, a Yoaan nie? Ale co tam, przecież wiecie lepiej niż trener który na co dzień ma do czynienia ze swoimi zawodnikami.....

Poza tym nie rozumiem także tej całej nagonki na Brocchiego. Fakt nie jest to jakiś wybitny piłkarz, ale jako człowiek od czarnej roboty sprawdza się dobrze- jest agresywny i waleczny. Mimo że w ofensywie za dużo nie wnosi to jednak jak destrukcyjna siła w środku pola sprawdza się według mnie całkiem nieźle. W dodatku wychowanek co w obliczu przepisów o konieczności posiadania odpowiedniej liczby wychowanków w kadrze ma również spore znaczenie.
Wilmore pisze: przykre, że w tak wielkim klubie panują zasady rodem z A-klasy - postaw mi piwo, to jutro zagrasz.
Wybacz ale muszę zapytać: naprawdę wierzysz w to co napisałeś?

Wróć do „Włochy”