AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Post autor: Mates » 11 lut 2008, 21:58

Wilmore pisze:A teraz udowodnij, że Brocchi jest w tej kadrze potrzebny na LM - mamy obecnie w niej Fioriego, Maldiniego, Oddo i Ambrosiniego.
Potrzeba czterech wychowanków.
Sądziłem, że jest to oczywiste dla kogoś, kto interesuje się Milanem, ze Brocchi w kadrze na LM jest niepotrzebny. Jest zgłoszony, bo należy do zaplecza ekipy, a nie dlatego, że jest wychowankiem.
Zresztą nie wiem, czy Pato nie będzie również kwalifikowany jako wychowanek, na liście rezerwowych jest Paloschi, również wliczany...
A potrzeba czterech nazwisk.

Osoba interesująca się Milanem powinna wiedzieć, że obecnie w kadrze na LM jako wychowankowie zgłoszenie są Brocchi, Paolo i Darmian (w tym sezonie potrzeba 3 wychowanków). Ani Oddo, ani Ambro ani na Boga Fiori w myśl przepisów Uefa nie są wychowankami AC Milanu. Z tego co wiem Pato również takim wychowankiem nie będzie. To tak w gwoli wyjaśnienia. To co wyżej napisałem dobitnie pokazuje, że Brocchi jest i będzie Milanowi potrzebny żeby spełnić normy wyznaczone przez Uefa.

Co do poruszanego tu problemu Gourcuffa to ja coraz bardziej jestem przekonany, że On jest po prostu zbyt słaby, żeby grać u Nas. Kłócić się nie mam zamiaru ale przykład Paloschiego jednak pokazuje, że jeśli jesteś dobry to Carlo daje ci szanse.

Wróć do „Włochy”