AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 12 lut 2008, 16:18

Mates pisze:Gdzie ty tu widzisz 4 wychowanków.
Mates pisze:Maldini
Mates pisze:Darmian, Oddo.
Mates pisze:Brocchi
Oddo jest uważany za wychowanka Milanu, gdyż w był w Milanie przez 7 lat jako junior, niezależnie od tego, gdzie grał - ponieważ był wypożyczany w barwach Milanu do klubów, gdzie grał w rozgrywkach mistrzowskich, to zaliczył te występy.

Teraz już możesz milczeć.
EoT
McSuchy pisze:Pomyliłeś się? Tak.
Tak, co do Fioriego.
McSuchy pisze: Czy z twoich wypowiedzi nie wynika że jest niepotrzebny (a wiec jak dla mnie jasne że skoro niepotrzebny to i bezużyteczny) w kadrze na LM? Jeśli coś źle zrozumiałem to mnie popraw ale przekaz z twoich wypowiedzi wypływa dość jasny.
Zasmucasz mnie.
Ale cóż, tacy ludzie właśnie szli za Leninem - tacy, którzy nie doczytali niektórych rzeczy do końca.
Ja mówię o tym, że Brocchi jest w kadrze na LM niepotrzebny - Ty mi wmawiasz, że napisałem, iż jest niepotrzebny w ogóle, a to nieprawda, bo w szerokiej kadrze w ramach rezerwy się przyda.
McSuchy pisze:Nie zgadza się z tobą = "kolesiostwo" i brak pojęcia o trenowaniu. Piękne równanie.
Taa. Nie zgadzam się z Leninem, więc jestem wrogiem Lenina. Piękna logika ZSRR z okresu rewolucji. :]
Nie zgadza się ze mną, ale nawet nie wie o moim istnieniu.
Natomiast w paru przypadkach wcześniej udowodniłem, że nie zawsze kieruje się formą piłkarza i jego wartością rzeczywistą.
Nadal nie rozumiesz, ale nie będę Cię uczył, jak się czyta ze zrozumieniem, powinieneś to niedługo w gimnazjum zacząć.
McSuchy pisze:I proszę nie pisać mi tutaj że MUSIAŁ powołać młodego Włocha bo nie miał innego wyjścia.
Musiał. Nie miał napastników, potrzebował napastników. Ciężkie? Rozumiem, ale spróbuj przyswoić.
Wiem, że na trenerce znasz się tak, jak ja na podstawach komunizmu, ale na litość - ja Ci nie chcę na gruncie drugiego tematu nic tłumaczyć, więc nie próbuj rozmawiać ze mną o czymś, o czym pojęcie masz marne.

Jak nie wiesz, w jaki sposób buduje się drużynę i przestawia piłkarzy na nowy system, to się z łaski swojej nie odzywaj. Pograj choćby w FM, to zobaczysz namiastkę tego, co się dzieje z zespołem, któremu stale się zmienia ustawienia taktyczne.
Wytłumaczyłem Ci tylko parę rzeczy podstawowych, na dyskusję merytoryczną na temat przydatności obu piłkarzy nie mam teraz ani czasu, ani chęci - cytując samego siebie z rozmowy z kimś innym, kto miał problemy ze zrozumieniem - wolę ułożyć pasjansa, bardziej się rozwinę.

Wróć do „Włochy”