Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 12 lut 2008, 16:29

Nie pomyślałeś, że Ronaldo gra cały czas, wiec nie ma możliowści sprawdzić, jak klub sobie bez niego poradzi ?
Nie grał z Villa na wyjeździe i graliśmy świetnie.

ak wypadnie Ronaldo na kilka spotkań, to zdanie zmienisz.
Jak na razie człowieku jeśli komuś coś sie wydaje to Tobie. Przedstawiłem fakty. Z Rooneyem nie przegrywamy i wygrywamy prawie każdy mecz, średnia 2.62 . Z Rooneyem strzelamy ponad 2 bramki na mecz.

Bez Ronneya? Wygrywamy co 2 drugi mecz, nie mamy nawet średniej 1 gola na mecz.

To jak na razie człowieku są fakty. A gdybasz to ty.

Bez Rio czy też z Rio w słabej formie nasza obronna nie jest monolitem i to on jest kluczowym graczem w ofensywie. W środku pomocy wydawało mi się, ze najważniejszy jest Scholes i w formie tak jest, ale w tym sezonie para Hargo-Anderson spisywała się bardzo dobrze więc tą lukę da się zapełnić. Rooney'a nikt nie jest w stanie zastąpić.

Kto ma strzelać gole? daj ześ człowieku spokój, jakby wam wypadł Adebayor (ten który mówiłem, że jest niesamowity, to jak zwykle masz to w zwyczaju podśmiechiwałeś się :lol:) to nie miałby u was kto strzelać? znalazłby się ktoś inny oto się nie bój.

Nie umniejszam Ronaldo, bo to niesamowity gracz...ale fakt jest taki, że w układance United najważniejszą rożnicę robi Rooney. Bez Ronaldo siła ognia też byłaby mniejsza to fakt jak z każdej drużyny z której wyciągneło by się jednego z najlepszych graczy. Ale to Wazza jest kluczem.
Ronaldo błyszczy to wszyscy widzą, ale zawsze gracze kluczowi jak Makelele nie byli doceniani, ale żeby to widzieć, trzeba troche rzeczy przeanalizować, a nie siedzieć na forum piłka.pl udawać najmądrzejszego i szydzić z innych.

Wróć do „Anglia”