AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Post autor: Mates » 12 lut 2008, 21:36

Wilmore pisze:Wygląda na to, że jutro Gourcuff wyjdzie w pierwszym składzie

Na to wygląda. Czyli wychodzi na to, że jutrzejszy mecz będzie dla Francuza świetną okazją do przekonania Carlo do swojej osoby. Rywal niezbyt silny, będzie z kim pograć z przodu, a Francuz nie będzie głównym organizatorem naszej gry(tak jak to było w meczach z Catanią). Oby Gourcuff szanse wykorzystał.

Ciekawe czy kolejną szansę dostanie Paloschi. Jeśli wejdzie to można się spodziewać kolejnej bramki :P
Chlopaczek pisze:Oddo po prawej Serginho po lewej stronie obrony
Pewniejsze chyba byłoby ustawienie z Favallim na lewym boku obrony i coś mi się wydaje, że tak zagramy. Zresztą bez względu na to jakim wyjdziemy składem musimy zdobyć 3 punkty. Innego scenariusza nikt z nas nie przewiduje.
Wilmore pisze:Oddo jest uważany za wychowanka Milanu, gdyż w był w Milanie przez 7 lat jako junior, niezależnie od tego, gdzie grał - ponieważ był wypożyczany w barwach Milanu do klubów, gdzie grał w rozgrywkach mistrzowskich, to zaliczył te występy.

Nie prawda, Piłkarz jest traktowany jako wychowanek klubu jeśli był przez 3 pełne sezony był zgłaszany przez ten klub do rozgrywek organizowanych przez federacje danego kraju. Naprawdę odsyłam do felietonu do którego linka zamieściła Ewa na poprzedniej stronie. Tam to jest fajnie wyjaśnione. Jeśli to cię nie zadowala to zajrzyj na stronkę UEFA, dokładnie pod ten link http://www.uefa.com/newsfiles/19071.pdf tam też jest to napisane (tylko, że po angielsku, ale domyślam się, że to nie stanowi dla ciebie problemu). Każdy może się pomylić, tylko sztuką jest przyznać się do błędu. Jeśli udowodnisz mi, że nie mam racji to ja się do tego błędu przyznam i to zaakceptuje. Ale w świetle wiedzy jaką obecnie posiadam w tej konkretnej kwestii mylisz sie ty.
Pozdrawiam:)

Wróć do „Włochy”