Tylko że on raczej nie jest typem napastnika, którego potrzebujecie, czyli wysoki, dobrze grający głową odgrywającyKubańczyk pisze:no dosyć(jak dla mnie)dobra propozycja wzmocnienia składu Man Utd.Taki napastnik by nam się przydałNapastnik Udinese - Fabio Quagiarella, wyjawił, że Manchester United jest ciągle zainteresowany sprowadzeniem go na Old Trafford.
Reprezentant Włoch znajdował się na celowniku Czerwonych Diabłów już zeszłego lata, lecz do transferu ostatecznie nie doszło. Media spekulują jednak, że Quagliarella do Teatru Marzeń może trafić podczas następnych wakacji.
- Uwielbiam włoskie potęgi, podoba mi się również liga hiszpańska. Jednak gdy usłyszałem, że zainteresowany mną jest sam Manchester United poczułem się zaszczycony - wyjawił Włoch w wywiadzie dla Gazzetta dello Sport.
- Czuję się jednak obecnie w Udinese bardzo dobrze, to naprawdę świetne miejsce. Nie spieszy mi się do transferu. Mój kontrakt obowiązuje jeszcze przez 5 lat, zobaczymy co stanie się w czerwcu.
25-letni napastnik wyjawił również, że jest wielkim fanem talentu Wayne'a Rooneya.
- Grę Rooneya widziałem wprawdzie tylko w telewizji, lecz wywarł na mnie ogromne wrażenie - powiedział o napastniku Manchesteru United Quagliarella, kończąc zarazem wywiad.