SS Lazio (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Lazioman » 28 sty 2005, 0:15

Betico pisze:
sirtomaszo pisze:
Betico pisze:Klub z faszystowska przeszloscia i kibicami, ktorzy swoje faszystowskie i rasistowskie sady glosza na lewo i prawo...szkoda gadac, zwykle obrzydlistwo.
Chciałbym ci powiedzieć że każdy klub nie jest bez skazy. Każdy miał jakąś dziurę w historii. Są także ludzie, którzy nie głoszą takich poglądów jak ty a jednoczeście omijają ten temat. Wydaje mi się że po prostu za dużo naczytałeś się książek o wojnie, o hitlerze i innych tam. Jakie masz dowody że Lazio to klub rasistowski i faszystowski?
Najpierw dwa razy przeczytaj to co napisałeś i pomyśl o tym jakie bzdury piszesz.
Czy rasistowskie i jawnie faszyzujące okrzyki na trybunach przez wiele lat, można nazywać dziurą w historii? Nie. Owszem przeczytałem wiele książek historycznych na temat II wojny światowej, ponieważ bardzo interesuję się historią, a w szczególności tamtym okresem - to chyba nie jest powód do wstydu. Jakie mam dowody? Hmm, co chwila w telewizji/radiu słychać o jakichś wybrykach, na tle rasitowskim, kibiców Lazio. Nie mówię tu o wszystkich, ale jest ich duża grupa. Zresztą, przecież wszyscy dobrze wiemy, jak jest, a Ty tego posta napisałeś tylko po to, żeby odryźć się za to, że ja i kilka osób w dość grzeczny sposób wytłumaczyliśmy Ci, że DJem nie zostaje się tak łatwo.

A na przyszłość, to Tobie radzę przeczytać dwa razy to, co napisałeś.
hahaha
a ty komu kibicujesz?

Wróć do „Włochy”