Kto spadnie z ligi w sezonie 07/08

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 13 lut 2008, 23:06

fieldy pisze:Spurs zaczęli grac lepiej i pną się w górę, wiec ich już pod uwage brać nie można. Mają tylko 10 pkt przewagi nad strefą spadkową, ale na 100% nie spadną. WHU jest bezpośrednio nad nimi i ma 15 pkt przewagi. Biorąc pod uwagę ich skład i przewagę punktową - też można ich wykluczyć - podobnie jak wszystkie ekipy nad nimi.

Jakoś nie mogę sobie wyobrazić ligi bez Spursów i West Hamu. Oba kluby są niemalże ikoną Premreship i mam nadzieję że tak pozostanie jeszcze przez długi czas.
Boro i Newcastle mają odpowiednio 7 i 6 pkt przewagi. Jesli chodzi o tych pierwszych - tez wykluczyć chyba można ich spadek. Mają solidną ekipe, która potrafi urwac pkt najlepszym Evil or Very Mad

Middlesbrough zawsze gromadziło piłkarzy, którym coś w życiu nie wyszło. Nie mam sentymentu do tego kluby. Tym niemniej jednak uważam, że bardziej im się należy pozostanie w szeregach najlepszych, nić Srokom. Newcastle od kiedy odszedł Shearer leży na deskach jak bokser po nokaucie. Wydaje mi się, że degradacja do II ligi była by zimnym kubłem wody na rozpalone czoła działaczy, którzy co chwila zmieniają plany co do transferów, taktyki i ... szkoleniowców.
fieldy pisze:Derby już praktycznie spadło, wiec zostały 2 wolne miejsca do obsadzenia Smile2 Fulham ma dość dobry skład, kilkoro zawodników nie zasługuje na spadek, są za dobrzy na Championship. Myśle, ze Birmingham tez dadza rade sie wybronić.

Dziwi mnie polityka Amerykanów. Wykupili Barany, które już od kilku miesięcy są jedną nogą w II lidze. Gdyby życie potoczyło się inaczej, mielibyśmy od początku sezonu Polaka w Premiership - Rasiaka w Derby :wink:

Wróć do „Anglia”