Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 15 lut 2008, 17:02

Dzięki Zico, miałem pytać o to. A orientujecie się, czy będą materiały z kliniki uzależnieniowej Grosickiego, czy jednak to wycofują w związku z transferem? Bo jak czytałem zapowiedź, to najbardziej napaliłem się na to kto gra najlepiej w Playstation i na klinikę właśnie.
Bienias pisze:Niby Wisla kupuje Lobo ale tak jak kiedys pisalem Wisla bedzie miala Grzelaka:D a Matusiak wraca tylko na pol roku i nie wierze ze przy dobrej formie zostanie w Polsce. zal jedynie Garguly bo jezeli ten wroci do formy to bedzie najlepszym polskim pomocnikiem w lidze(gdybanie).

Zresztą nawet z tymi wzmocnieniami, to powiedzmy sobie szczerze; czy Wisła ma naprawdę lepszy zespół? Edson gorszy od Zieńczuka :lol2:? Garguła (jeśli ile przyjdzie) lepszy od magicznego Rogera? Radović był lepszy od Błaszczykowskiego, to od Łobodzińskiego gorszy (a jest/był jeszcze Grosicki)? Brożek przereklamowany, Matusiak nie grał przez rok. W czym oni są lepsi od Chinyamy? To wina doświadczenia. dobrze powiedział Urban że "jego piłkarze w lidze rozegrali w sumie 500 spotkań, z czego sam Szala 200. Wiślacy mają na koncie 1500 spotkań ligowych." Bo przecież Legia nie gra gorzej od Wisły, tylko jest mniej skuteczna.

Wróć do „Polska”