Polonia Bytom (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8636
Kontakt:

Post autor: cloner » 16 lut 2008, 15:30

Co tu tak cicho
A co sie miałem udzielać. Wszyscy nas skazywali na bycie outsiderem, a tu nam sie udało troszke punktow zdobyc, wygralismy nawet z mistrzem i wicemistrzem. Co prawda, bylo kilka nieprzyjemnych porazek w stylu 4-0 i 5-0, ale jakos sobie poradzilismy. Niedawno byla wymiana trenera, zima kilku zawodnikow odeszlo, kilku przyszlo. Zespol wczoraj wrocil z dwutygodniowego zgrupowania w Turcji, gdzie rozegral 4 sparingi, odniosl 2 zwyciestwa, 1 remis i 1 porazka odnotował. Przeciwnicy nie byli moze jacys super-mocni, ale zawsze mozna było sie zmierzyc z zagraniczna ekipa :wink: Podam wyniki, bo pewnie nie wszyscy znaja :
3 lutego Polonia Bytom - FK Buducnost Podgorica 0-0 [wicelider Czarnogory]
6 lutego Polonia Bytom - FC Botosan 1-0 [2 liga rumunska]
9 lutego Polonia Bytom - Chunnam Dragons 1-2 [10 druzyna ligi koreanskiej]
12 lutego Polonia Bytom - NK Slaven Belupo 3-1 [3 druzyna ligi chorwackiej]

Dzisiaj Polonia gra sparing z Wisla Krakow. Chyba o 17.00, jesli jacys kibice Wisly ida na mecz, dajcie pozniej jakąś relacje :wink:
cloner gracie w tej rundzie juz u siebie (w doslownym tego slowa znaczeniu Razz) ?
EnJoys Ci juz prawie wyjasnil. Oficjalna wizyta PZPN ma byc chyba 20 lub 22 lutego, wtedy bedziemy wiecej wiedziec. Na chwile obecna, nie mamy gdzie rozgrywac meczow I ligi.

To, co wyprawiaja Prezydent Bytomia, czy tez szef OSiR'u, to juz nawet szkoda komentowac. Dla osob z poza Bytomia, wklejam najnowsza notke na blogu prezydenta :
Fora internetowe pełne są sensacyjnych informacji dotyczących stadionu przy ulicy Olimpijskiej. Jak zawsze podziwiam wiedzę i umiejętności fachowe wypowiadających się tam internautów. Ja zalecam umiar i spokój, jak przystało na spoKOJnego. Liczyć się będzie ostateczny efekt. A ja przyzwyczaiłem się już, że dzisiejsza zmienna pogoda także była moim udziałem, żeby nie powiedzieć: winą. Liczę, że spadający satelita także znajdzie się w obrębie zainteresowania, a znawcy wszystkiego wskażą miejsce jego upadku.
Piotr Koj
:lol: :cry:

Wróć do „Polska”