A co sie miałem udzielać. Wszyscy nas skazywali na bycie outsiderem, a tu nam sie udało troszke punktow zdobyc, wygralismy nawet z mistrzem i wicemistrzem. Co prawda, bylo kilka nieprzyjemnych porazek w stylu 4-0 i 5-0, ale jakos sobie poradzilismy. Niedawno byla wymiana trenera, zima kilku zawodnikow odeszlo, kilku przyszlo. Zespol wczoraj wrocil z dwutygodniowego zgrupowania w Turcji, gdzie rozegral 4 sparingi, odniosl 2 zwyciestwa, 1 remis i 1 porazka odnotował. Przeciwnicy nie byli moze jacys super-mocni, ale zawsze mozna było sie zmierzyc z zagraniczna ekipaCo tu tak cicho
3 lutego Polonia Bytom - FK Buducnost Podgorica 0-0 [wicelider Czarnogory]
6 lutego Polonia Bytom - FC Botosan 1-0 [2 liga rumunska]
9 lutego Polonia Bytom - Chunnam Dragons 1-2 [10 druzyna ligi koreanskiej]
12 lutego Polonia Bytom - NK Slaven Belupo 3-1 [3 druzyna ligi chorwackiej]
Dzisiaj Polonia gra sparing z Wisla Krakow. Chyba o 17.00, jesli jacys kibice Wisly ida na mecz, dajcie pozniej jakąś relacje
EnJoys Ci juz prawie wyjasnil. Oficjalna wizyta PZPN ma byc chyba 20 lub 22 lutego, wtedy bedziemy wiecej wiedziec. Na chwile obecna, nie mamy gdzie rozgrywac meczow I ligi.cloner gracie w tej rundzie juz u siebie (w doslownym tego slowa znaczeniu Razz) ?
To, co wyprawiaja Prezydent Bytomia, czy tez szef OSiR'u, to juz nawet szkoda komentowac. Dla osob z poza Bytomia, wklejam najnowsza notke na blogu prezydenta :
Fora internetowe pełne są sensacyjnych informacji dotyczących stadionu przy ulicy Olimpijskiej. Jak zawsze podziwiam wiedzę i umiejętności fachowe wypowiadających się tam internautów. Ja zalecam umiar i spokój, jak przystało na spoKOJnego. Liczyć się będzie ostateczny efekt. A ja przyzwyczaiłem się już, że dzisiejsza zmienna pogoda także była moim udziałem, żeby nie powiedzieć: winą. Liczę, że spadający satelita także znajdzie się w obrębie zainteresowania, a znawcy wszystkiego wskażą miejsce jego upadku.
Piotr Koj