AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 16 lut 2008, 17:15

Nebula RN pisze: Brak Seedorfa, co mnie akurat cieszy bardzo, dziś i tak by mu się nie chciało grac, za to będzie w lepszej kondycji na Arsenal.
:)
Nebula RN pisze:Byc może kolejną szansę dostanie Gourcuff
Oby!
Nebula RN pisze:którego ostatni występ Carlo ocenił całkiem pozytywnie.
To mnie akurat dziwi, bo Francuz nie pokazał wiele dobrego - ale kolejny występ w krótkim okresie czasu na pewno mu sporo da, może zejdą z niego nerwy i pokaże się z lepszej strony.
Możliwe, że zagra Emerson.
I na to bardzo czekam - zaskakuje mnie on, jak wchodził, to się naprawdę świetnie prezentował - dziś może być cenny jako tama dla środka pomocy Parmy, który jest nieustannym zagrożeniem.

Chciałbym też zobaczyć Jankulovskiego i Paloschiego w składzie :)
Według francuskich mediów AC Milan obserwuje pomocnika Bordeaux Fernando Menegazzo. Brazylijski piłkarz już kiedyś grał we Włoszech, obecnie przedłużył swoją umowę z klubem.
Nie - on nie nadaje się do Milanu.
Prezydent Parmy Tommaso Ghirardi ujawnił, że mógłby oddać Milanowi Lucę Cigariniego. "Chciałbym, aby Pippo Inzaghi skończył karierę u nas. Mogę oddać Milanowi Lucę Cigariniego, który jest nazywany drugim Pirlo".
Tak! Zarząd powinien na to pójść natychmiast i bez mrugnięcia okiem - Inzaghi i tak się kończy, zaś Cigarini nie raz chciał przejść do nas i ma wielki potencjał - dopłacić do Pippo 3-4 miliony euro i ściągać młodego Włocha za wszelką cenę! :!:

Wróć do „Włochy”