Powtórz. Będzie śmiesznieVianuch pisze:Wiecie chłopaki, nie chce mi się powtarzac
revan pisze:Messi w obecnej formie na ławę.
O kuwa...Berik pisze:CO? DECO,ktory w calym meczu wykonal jedno dobre zagranie(asysta) i powinien zasluzyc na 2 w skali 5 -stopniowej?
Deco powinien zasłużyć na -190247983245 bo taka moda. Walić to, że zagrał lepiej od kilku innych piłkarzy.
W normalnych warunkach zacząłbym się spierać, ale odpuszczę bo Berik zapewne widział Ezquerro w akcji milion razy i wie czego można się po nim spodziewać. Farciarz z Ciebie Berik.Berik pisze:Meksykanin po raz kolejny pokazal,ze jest tylko szczeniakiem i nie nadaje sie do gry w Barcelonie. tego dzieciaka moznaby wypozyczyc i grac Ezquerro,bo bylby wiekszy pozytek
O kuwa.Berik pisze:Ronaldinho,ktory byl najlepszy na boisku, mimo ze gral z 15 minut.
Ronaldinho rzeczywiście dał dobrą zmianę, ale bez przesady. Tak krótki występ można określić jedynie mianem dobrej zmiany a nie najlepszym piłkarzem w ekipie.
Celtic wygra to spotkanie zaciętością przy układaniu cegieł na swojej połowie i ambicją w kopaniu się po czołach.czeher pisze:A Celtic u siebie zawsze rgozny i nie zdziwie sie nawet jak wygra spotkanie - zacietoscia i ambicja
Powtórki jeszcze nie obejrzałem, ale z tego co pamiętam to piłka poszła mu obok ręki ewentualnie pod ręką. Strzał był bardzo dobry (w zasadzie to wyszedł mu idealnie) tak więc nie winiłbym tam Waldemara.Janio pisze:przy bramce Oliveiry - co prawda uderzenie było silne, ale kąt był na tyle ostry, że można było wyjąc ten strzał zamiast puścic go pod nogami.
Berik pisze:Bog znowu dal nam szanse
Hubert Urbański, Milionerzy TVN. Mentor gra o milion i prosi o pomoc. Oto pytanie:Berik pisze:A co do samej reki ,to raczej byla i brawa dla sedziego,ze to wychwycil.
Kto według Berika jest Bogiem:
A) Ten kto sprawił, że karny sie zrobił sie.
B) Sędzia bo dał karnego
C) Piłkarz Zaragozy co to ręką zagrał we własnym polu karnym
D) Berik
Ogólnie to niemalże nie mogę uwierzyć, że wygraliśmy, ale udało się