FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Berik » 17 lut 2008, 23:21

Bask pisze:Widać od razu, że nie oglądasz każdego meczu Barcelony
zgadza sie.
Bask pisze:Mou
chron Panie Boze
liam pisze:Myślisz że Lippi czy inny wielki trener z dnia na dzień przeniesie góry?
Nie.Mam nadzieje,ze mozliwy nowy trener zacznie probowac zmieniac mentalnosc tych zawodnikow,ktorym sie nie chce;wprowadzi jakis rygor i bedzie dosadnie mowic czego oczekuje. Frank jak wszyscy wiedza jest idealnym trenerem gdy idzie.Jak jest gorzej w druzynie i atmosfera wokol niej jest niezaciekawa,to i Ryj sie gubi.
Mentor pisze:Messi zagrał wczoraj gorzej niż Deco i jakoś nie zauważyłem, abyś go totalnie zgnoił co jako obiektywny obserwator powinieneś uczynić.
Berik pisze:Messi znowu beznadziejny
Mentor pisze:Swoją drogą niedawno ukazał się news w którym Deco rzekomo mówi, że chce wypełnić swój kontrakt do końca, ale to tak BTW tylko.
Kazdy moze tak mowic. Ja powiem tak nawiazujac do Twojej opinii na jego temat : Deco to jest najemnik z krwi i kosci i nie mozna miec mu tego za zle. Przynajmniej ja nie mam. Inni ludzie maja,lub moga miec i dlatego jest niby na niego nagonka?Gra slabo i dlatego go ludzie krytykuja.Ale dobrze o tym wiesz.
Co Xaviego to gra asekurancko i to jest fakt,ale jak popelni blad, to nie wyglada,az tak fatalnie jak w przypadku Deco. Pewnie cos w tym jest,ze Portugalczyk gra bardziej ryzykancko. Xavi juz w poprzednim sezonie mial mniej asyst , bo tez sadze,ze ma zadania bardziej defensywne,choc bramki ostatnio strzela.
Mentor pisze:Deco zaliczył asystę i dobrze. To ma robić
Wiedzialem,ze to napiszesz. A jako rozumny czlowiek sam sobie odpowiesz jaka jest roznica w grze napastnika na szpicy i pomocnika w takim systemie jakim gramy.

Wróć do „Hiszpania”