Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 18 lut 2008, 0:06

Chlopaczek pisze:: "Gra coś ta ciota Schweinsteiger?"
Schweini dzisiaj bardzo ładnie :] dwie asysty może sobie na konto zapisać :wink: Ogólnie to dzisiaj była trochę na odwrót niż ostatnio. Skrzydła dobrze, środek trochę słabiej. Ale i tak zagraliśmy dobry mecz. Ze dzisiaj troszkę słabiej, chciałem, zeby tak w 55 minucie za niego wszedł Kroos.
Ebi, przesadzasz, pierwsza połowa to nie syf, choć gra faktycznie nie zachwycała, ale nie było tak źle jak piszesz :wink:
A co do drugiej połowy nie powinno być 2:0 dla H96. Mieli dwie sytuacje, a właściwie 1,5 sytuacji. Nic więcej, nie zrobili przecież z tego poważnego zagrożenia.
Aha bym zapomniał: Luca Toni show \o/ :mike: , Włoch dzisiaj ogólnie zagrał dobrze + 3 bramki= bardzo dobrze :]. Zastawiał sie dobrze, dzisiaj trochę powracał aby odebrać piłkę, rozegrał coś tam. Ogólnie wszystko dobrze. Miro dzisiaj grał jako taki cofnięty napastnik. Wywiązał się, ze swojej roli dobrze. Walczył i odebrał trochę piłek przeciwnikom, poza tym dobrze rozgrywał. Chyba Ebi niepotrzebnie wymagasz od Miro wszystkiego naraz. Ja sie cieszę, że walczy dla zespołu. Bramki przyjdą same.
Ebi ogólnie mówiąc to zaskakuje mnie Twoja postawa, bo zagraliśmy naprawdę dobry mecz.
Hamit na prawym skrzydle również ładnie, choć czasami mu coś nie wyszło. Mark zakończył spotkanie bez żółtej :shock: :P .
Słabiej za to dzisiaj Willy, który gubił się, nie pomagał z przodu a z tyłu też mu niewiele szło. Lell poprawnie. Ze również, jak już pisałem wcześniej, nie zagrał na swoim wysokim poziomie, ale mimo wszystko bez jakiś znaczących błędów. Cieszy mnie dobry mecz Bastiana, który dzisiaj był bardzo aktywny, dobrze podawał, parę ładnych przerzutów zaliczył, walczył tez na boisku, ogólnie bardzo dobre wrażenie wywarł na mnie. Można nawet powiedzieć, ze takiej jego gry się nie spodziewałem dzisiaj :wink:
Problem jest dalej ze zmianami Ottmara, wszystko dalej za późno. Można było już przy stanie 2:0 wpuścić Kroosa, albo Janka aby sobie poszaleli w rozmontowanej obronie Hannoveru, ale Ottmar konsekwentnie 83' Ottl i Poldi na boisko. I to jeszcze za Marka a nie za Ze. Cóż to Ottmar musi poprawić :P

Wróć do „Niemcy”