1/8 finału LM: Arsenal - Milan (15.02.2012 i 06.03.2012)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 18 lut 2008, 1:27

Zastanawiałem się przed chwilę na kogo zagłosować :P

Kalac zagra, to zwichnięcie palca. Powinno przejść do środy a przypuszczam że zagra nawet z kontuzjowanym palcem, są odpowiednie ściągacze które usztywniają takie rzeczy.

Mam nadzieje że wróci Pato bo w tej drugiej części to on strzelał ważne dla nas bramki i stwarzał zagrożenie. Pisze się że Pippo jest stworzony do LM, oby ale jakoś tym razem nie jestem przekonany. Gili komentować nie będę. Jestem niemal pewien że wyjdziemy z jednym napastnikiem. Kaka wczoraj zagrał dobry mecz, był groźny i ja jak i cały Mediolan będzie na niego liczył.
Loczkerson pisze:Co do kontuzji w Arsenalu to nawet jeśli zabraknie Clichiego i Sagny skrzydła Arsenalu słabsze od tych Milanu nie będą...
Nie da się ukryć, Milan nie ma skrzydeł.
Loczkerson pisze:Tak więc dla mnie zdecydowanym faworytem jest Arsenal (lepsza forma, mocniejsza i znacznie dłuższa kadra, poziom jaki prezentują) i Milan może wyratować jedynie ten przebłysk i fakt że Milan potrafi grać o stawkę i LM mu wyjątkowo leży, choć od stwierdzenia że Milan nawet jeśli w lidze gra słabo to w LM jest wstanie powalczyć o wszystko jestem baaaardzo oj baaaardzo daleko.
Dla mnie obie pierwsze jedenastki wydają się wyrównane. Milan ma doświadczenie, Arsenal głodnych sukcesu piłkarzy aczkolwiek naszym też zależy.
Akurat stwierdzenie że Milan z LM jest daleko od tego z Serie A jest bardzo bliskie co Rossoneri nie raz pokazywali.

Wróć do „Puchary Europejskie”