Z tym, że Flamini nie będzie sobie hasał po boisku z piłką niczym sarenka po polanie, on ma troszeczkę inne zadania. I póki co jestem bardzo spokojny o to, że się z nich wywiąże.Wilmore pisze:Wiesz, jak do niego doskoczy Ambrosini czy (boże, zachowaj Francuza) Gattuso, to myślę sobie, że Flams sobie niewiele pogra.
Na razie wszystko zależy od tego, czy 'się sprężą', a to takie pewne chyba nie jest.Wilmore pisze:Hmm?
Już niedługo przekonamy się jak sobie poradzą z Hlebem i Fabregasem (nie liczę Rosicky'ego póki coWilmore pisze:Obawiam się, że nie - nie będzie musiała aż tak się starać, bo w Arsenalu nie trzeba będzie zatrzymywać żadnego Cristiano Ronaldo.
Eee, a znasz może najbliższe wyniki Dużego Lotka?Wilmore pisze:Inzaghi na razie w lidze prezentuje skuteczność godną Włodarczyka, ale w LM pewnie strzeli hat-tricka
Podobnie jak Toure oraz Gallas, z tym że ta dwójka nie ma za bardzo kogo z gry wyłączać...Wilmore pisze:Tu akurat jestem dziwnie spokojny - myślę, że Adebayorem zajmie się dokładnie Nesta, a ten potrafi wyłączyć piłkarza z gry jak mało kto.