Takie rzeczy to tylko w Serie Afieldy pisze:pewnie mi zaraz odpiszesz, że obojętnie kto nie zagra to Milan i tak jest lepszy
Trudno mi ich przeceniać - nie widziałem ani jednego ich meczu o taką stawkę z takim rywalem. Toteż trudno mi ich brać całkowicie na poważnie, poza tym wolę się miło rozczarować ich talentem, niż obawiać się niczego.fieldy pisze:Mam wrażenie, że troche nie doceniasz Kanonierów:
A czy ich nie doceniam - może i tak, nie oglądam ich prawie wcale, a jestem tylko karmiony prasową papką o "genialnych nastolatkach". Toteż psychiczną przewagę stawiam (może i błędnie!) po naszej stronie, a to jest - co pewnie wiesz sam - niesamowicie istotne w takim spotkaniu.
Wiem, że jest dobry, nawet bardzo dobry. Ale bardziej obawiam się Almunii.fieldy pisze: Pewnie zagra Lehmann, który ma swoje głupie nawyki, ale w ostatnich meczach grał dobrze.
Już po gorszych się nam udawało - wiosnę mimo wszystko mamy o wiele lepszą, niż jesień, a i niewiele gorszą, niż wiosnę roku ubiegłego.fieldy pisze:Milan w LM grac potrafi, ale czy na pewno znów wzniosą się na wyżyny ? Po takich słabych meczach ligowych ?