Wiesz, Milan jest o wiele lepszy od rezerw United, więc szykujcie się na rzeźguru pisze:Skoro Celtic mógł ich pokonać, to my też
To nie znaczy, że jest super ta obrona ;> Poza tym Dida też bił jakieś tam rekordy bez straty gola, co świadczy dobrze nie o Didzie, tylko o obronieguru pisze: Z tego co wiem, to Arsenal przez 10 kolejnych spotkań w LM nie stracił bramki.
guru pisze:Dzięki Milanowi wylansował się chłopak w Europie, a czy taki zajebisty jest to bym nie powiedział. Osobiście wyżej sobie cenie umiejętności wiecznie niedocenianego Toure.
Aczkolwiek jestem w ciężkim szoku - jak kogoś ze średniej półki można porównywać do jednego z najlepszych (absolutna czołówka) obrońców świata? Odważne.
Nie wiem, nie oglądam. Po prostu ostatnio co tydzień słyszę o jego kompromitacji, więc trudno mi wyrobić sobie dobre zdanie o jego formie.guru pisze: Piszesz jakby on miał tendencje do "zawalania".
Piszesz, jakby w Milanie grali naprawdę wiekowi zawodnicy. A tymczasem poza Inzaghim (który wciąż potrafi strzelać) i Kalacem (to bramkarz, nie liczy sięfieldy pisze: No dobrze, ale ci gracze nie są z roku na rok coraz młodsi Krzywy
Co innego skład Arsenalu. Tu kondycja wiele lepsza być nie może, natomiast doświadczenie jest sporo niższe. I bardziej się boję o to, że Fabregas czy Adebayor niekonwencjonalnym zagraniem, zwykłym dla młodzików, zaskoczy wszystkich.
Dlatego właśnie obawiam sie bardziej Hiszpana - a raczej obawiałem się. Bo w meczu z Milanem może mieć Jens sporo okazji do interwencji, a wtedy ciężko mu będzie zachować koncentracje i nie popełnić błędu, do czego ma spory talent.fieldy pisze: Jens ma większe umiejętności. Ale gra nierówno.