1/8 finału LM: Arsenal - Milan (15.02.2012 i 06.03.2012)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 19 lut 2008, 16:29

Orientuje się ktoś czy Czesi pokazują jutro nasz mecz
tak, transmituje czeska 2 :wink:

Co do meczu to, szczerze mówiąc, będę kibicował Arsenalowi. Mam nadzieję, że Wenger jakoś ustawi boki obrony i nie będę musiał patrzeć jak Kaka z Seedorfem jeżdżą sobie spokojnie w miejscu gdzie powinien stać Traore i Hoyte.
Liczę, że jeśli Sanga nie zagra to Eboue będzie na prawej obronie a nie na pomocy, bo to co on wyrabia na pomocy to woła o pomstę do nieba. Równie dobrze można by wystawić go na ataku, efekt byłby taki sam. Nie ukrywam, ze liczę na dobrą grę środka pola w Arsenalu no i Hleba :wink: Jeden z pomocników na pewno będzie się musiał ściślej zaopiekować też Seedorfem kiedy Milan bedzie rozgrywał piłkę. Kaka jak podejrzewam będzie kryty przez Flaminiego. Francuz będzie miał dużo roboty. Obawiam się tylko co będzie z Inzaghim, ja zresztą się go zawsze obawiam :P , bo jeśli on nagle sobie przypomni, ze to już jest LM a nie Serie A i zacznie udawać to może wyrządzić trochę krzywdy obronie Arsenalu. O Lehmanna w bramce jestem w miarę spokojny, bardziej obawiam się właśnie o prawą pomoc i boki obrony. To były najsłabsze punkty The Gunners w meczu z Diabłami. Przede wszystkim nie chce Traore :pray:

Sanga, Clichy nie zagrają na bank?

Wróć do „Puchary Europejskie”