1/8 finału LM: Roma - Real

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 20 lut 2008, 14:57

Troche przesadzasz, Real też nie jest w najlepszej dyspozycji, aczkolwiek obrona troche tą forme musi podreperować..
u siebie Real to raczej sieka.. pozatm oni juz Nas na naszym boisku cisnely to co dopiero u siebie :roll:
Nie wiem, czemu niektórzy przywołują ten wynik, o ile pamiętam Romie zawsze ciężko grało się na terenie angielskim, ten mecz był bardzo specyficzny. W konfrontacjach z Realem zawsze lepiej wypadaliśmy na Bernabeu, także
wygralismy tam chyba raz.. nie przypominam sobie zeby te statystyki byly az tak kolorowe.. pozatym ja nie wnioskuje po statystyskach tylko po grze.. a z gry Real byl lepszy w tym meczu
że nie gra z jakimś pierwszym lepszym zespołem tylko naprawdę silną Romą
kibic Juve chwali Rome.. wielkie nieba :P z ta sila to jednak przesada wystarczy popatrzec na mecze ligowe.. ze Siena i Juve to Roma raczej pokazla wielka bezsile :/

Real ma 3 porazke na wyjedzie ale Roma ma jak narazie 2...
Roma w tym sezonie przegrywa bardzo rzadko (4 razy) i jesli juz jej się to przytrafiało to były to zazwyczaj mecze z najsilniejszymi zespołami (Man Utd, Inter, JUVE no i słabsza Siena) więc łatwo ograć ch nie jest
w tym sek ze ostanio forma jest naprawde zenujaca :roll:

Wróć do „Puchary Europejskie”