W telewizji nadali

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 21 lut 2008, 17:50

Yukasz pisze:No ale ogólnie dobrze że wracają

Dobrze?

Ziom!

Powiem jedym słowem: "przezajebiścieekstracudownie", ze wracają wreszcie będzie na co popatrzeć w tej nędznej TVP.

Choć muszę dodać pewną smutną refleksje. Z serii na serię z tym serialem jest coraz gorzej. Pierwsza była najlepsza miała ten swój klimat, to coś. Takie sceny jak walenie Despera po mordzie przez uroczą Weronike Rosati aby potem ta sama Dzema (czy jak się to pisze) jak na grzczną suczke przystało powiedziała "Ja już" albo pijany Metyl, który mylił swoje żony, czy ganianie ludzi po komędzie tylko w czarnym worku na głowie to tworzyło klimacik, specyficzny ale jednak klimacik. Druga była gorsza ale dało sie to oglądać i można by nawet powiedzieć z przyjemnością oglądać. Pewnie trzecie będzie jeszcze gorsza, jednak mam nadzieje, że się myle. Choć raczej nie bo zajmowanie się takimi bzdurami jak "sprawą bezdomnego oskarżonego o znieważenie Prezydenta RP" to już przesada, no i czy takimi sprawami zajmują się policjanci z Wydziału do Walki z Terrorem Kryminalnym i Zabójstw :lol:

Dobrze, że będzie nowa policjantka, wbrew temu co pisze GW i mówi TVN nie jestem męską szowinistyczną świnią ale jednak dobrze by było gdyby była ładna, atrakcyjna, urocza i takie tam głupoty, bo zawsze to jakiś kontrast do paskudnej buraczanej mordy Barszczyka (Barszcz"yk" z buraków!) szkoda, że go nie wywalili. Tylko, żeby nie skończyła jak Monika bo wtedy rozbeczałem się gorzej niż Nielat(Serio!).

Teraz tylko Seba zwany Czesławem dołączy do ekipy i tradycyjny forumowy fan club Pitbulla będzie w komplecie.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”