Nie chcę tutaj za bardzo nikogo wychwalać, gdyż cała drużyna (może z wyjątkiem Sagnola, który zrobił dwa poważne babole) zagrała dobrze/bardzo dobrze. Wyjątek zrobię dla Podolskiego, który zagrał naprawdę świetne spotkanie, był bardzo zaangażowany w akcje ofensywne i zasłużenie odnotował swój drugi w P. UEFA "doppelpack"
O dziwoAkarin pisze:Skrzydła funkcjonowały dobrze.
Ale wolę widzieć go w środku pomocy niż na bokuAkarin pisze:A jego uniwersalność w pomocy to bardzo dobra rzecz![]()
Mógł sobie trochę pofolgowaćAkarin pisze: Lucio w tym meczu był wszędzie i czasami nigdzie
Bastian miał kilka niezłych podań, w tym bardzo dobrą wrzutkę z rożnego, którą wykorzystał Poldi. Także w jego przypadku jest postęp. Natomiast Sosa, niestety, tego postepu nie wykazuje. Trzeba by może dać kilka spotkań do rozegrania się, ale Ottmar już tego nie zrobi - zależy mu przecież teraz głównie na końcowych sukcesach, a nie na rozwoju poszczególnych graczy. Także należałoby się zastanowić co dalej z Sosą - póki co jest na boku zawodnikiem nr 5 (po Riberym, Hamicie, Bastianie i Kroosie), a przecież do pomocy przyjdzie jeszcze Borowski - może dobrze byłoby puścić Jose na wypożyczenieAkarin pisze:Schweini mimo iż wszedł później niż Sosa to i tak jak dla mnie zagrał lepiej niż Argentyńczyk.
Też mam wątpliwości co do jego występu przeciwko HSV. Może nawet lepiej byłoby żeby jeszcze teraz nie grał i żeby na 100% wykurował swój uraz. W końcu przed nami jeszcze około 20 spotkań w tym sezonie, a Franck jest zbyt cenny żeby go niepotrzebnie narażać.Akarin pisze:nie wiadomo czy w niedzielę zagra Franck. Ja podejrzewam, że nie. Pewnie wróci na środę
Nawet chciałem Belgów - bardziej niż Bordeaux, które w lidze spisuje się wyśmienicie i być może zdetronizuje LyonAkarin pisze:Kolejnym przeciwnikiem będzie Anderlecht,