Jak zwykł mawiać pierwszy w historii Polski premier "cudotwórca" Donek (Doneczek, Donaldek) Tusk: "Wiara czyni cuda".gringo7 pisze:Wiem. Wiara we mnie ogromna
A więc u mnie też wiara ogromna! Tego, że przegramy w Grodzisku nawet nie przyjmuje do wiadomości, takiej opcji NIE MA! Liczę oczywiście na zwycięstwo ale jako, że zawsze byłem słaby z matematyki to mogę się przeliczyć i może być remis(oby nie).
Reszta spotkań interesuje mnie w tym samym stopniu co PKB Sierra Leone. Z 2 wyjątkami:
- Korona Kielce : Wisła Kraków. Wiadomo mecz pomiędzy "rywalem" (bo ta rywalizacja jest już raczej przegrana) do zdobycia MP i drużyną która może nam zagrozić w zdobyciu vice MP. Popieram zdanie Seby w tek kwestii.
- Górnik Zabrze : Lech Poznń. Mecz drużyny z którą możemy walczyć o viceMp i być może ekipą która ma szanse na tytuł "czarny koń". To może być ciekawe spotkanie. Czesławie do twej zacnej ANAL_Izy dodał bym jeszcze aspekt pt. Franz Smuda powidział "jakichś z Górnika"
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,4952255.html
Lecz i bez tego analiza dobra, nie wyszedleś z wprawy. Jak wiatry będą sprzyjać to na następną kolejke pomarańczki też coś skrobne.