Racja, ale nie powiesz mi, że taki Duisburg albo Cottbus będzie walczył o mistrzostwo, bo jest to po prostu nierealneMichał M pisze:Sławy i pieniędzy, no ale chyba też i walki o mistrzostwo - jeśli HSV polegnie w Monachium (co mam nadzieję się stanieVan der Vaart pisze:O to drugie będzie cholernie trudno, ale co tam, czego się nie robi dla sławy i pieniędzy), to szanse na mistrzostwo będą dla hamburczyków już tylko minimalne
A przecież chyba po to się gra w lidze, żeby walczyć o końcowy triumf
Pamięć szwankujeMichał M pisze:Bramką Zidana, o którą byłem wtedy wściekły, bo nasi obrońcy dali mu naprawdę sporo swobody w polu karnymVan der Vaart pisze:Pragnę przypomnieć, że wtedy Rothosen rzutem na tasmę zdobyli jeden punkt.Za to dla nas Klose zdobył bramkę kolanem albo goleniem - nie pamiętam dokładnie, za to pamiętam że była to dość śmieszna bramka
http://www.youtube.com/watch?v=tk0zuFYX12s Bramka Zidana, swoją drogą ładnie zakręcił tam Waszymi obrońcami
Nie ładnie to tak na statystyki patrzećMichał M pisze:To nie kwestia pamięci, tylko trzymania statystyk Bayernu z obecnego sezonu pod rękąVan der Vaart pisze:. Michał, co jak co, ale dobrą pamięć to Ty jednak maszNo i zanim coś napiszę, to sprawdzam, żeby nie walnąć jakiejś bzdury