HSV (zbiorczy)

Van der Vaart
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Van der Vaart » 22 lut 2008, 17:28

Michał M pisze:
Van der Vaart pisze:O to drugie będzie cholernie trudno, ale co tam, czego się nie robi dla sławy i pieniędzy
Sławy i pieniędzy, no ale chyba też i walki o mistrzostwo - jeśli HSV polegnie w Monachium (co mam nadzieję się stanie :P ), to szanse na mistrzostwo będą dla hamburczyków już tylko minimalne :wink: A przecież chyba po to się gra w lidze, żeby walczyć o końcowy triumf 8)
Racja, ale nie powiesz mi, że taki Duisburg albo Cottbus będzie walczył o mistrzostwo, bo jest to po prostu nierealne :spoko:
Michał M pisze:
Van der Vaart pisze:Pragnę przypomnieć, że wtedy Rothosen rzutem na tasmę zdobyli jeden punkt.
Bramką Zidana, o którą byłem wtedy wściekły, bo nasi obrońcy dali mu naprawdę sporo swobody w polu karnym :evil: Za to dla nas Klose zdobył bramkę kolanem albo goleniem - nie pamiętam dokładnie, za to pamiętam że była to dość śmieszna bramka :)
Pamięć szwankuje :naughty: Tak, dla przypomnienia

http://www.youtube.com/watch?v=tk0zuFYX12s Bramka Zidana, swoją drogą ładnie zakręcił tam Waszymi obrońcami :mike:
Michał M pisze:
Van der Vaart pisze:. Michał, co jak co, ale dobrą pamięć to Ty jednak masz
To nie kwestia pamięci, tylko trzymania statystyk Bayernu z obecnego sezonu pod ręką :P No i zanim coś napiszę, to sprawdzam, żeby nie walnąć jakiejś bzdury :lol:
Nie ładnie to tak na statystyki patrzeć :naughty:

Wróć do „Niemcy”