Komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2007/2008

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: No_Name » 22 lut 2008, 19:01

Kubańczyk pisze:widzę że tu wszyscy spisują Koronę na straty..........a ja właśnie myslę (i mam taka nadzieję)że ta Wisła przegra dzisiaj ten mecz.W kKielcach jest wielka mobilizacja żeby ten mecz wygrać
Za to Wisła jedzie do Kielc zupełnie rozluźniona i pewna przegranej. Wiślacy na każdy mecz sie mobilizują, grają, walczą o mistrzostwo.
Kubańczyk pisze: .U nas nie zagrają:
-Sasin
-Zganiacz(chyba)
-Drzymont
A w Wiśle:
-Pawełek
-Brożek(ten lepszy)
-i z tego co słyszałem to baszczyński.
Za to zagra Łobodziński, Matusiak, Paulista. Nie wiem czy to taka strata dla was ;)
Kubańczyk pisze:Mamy szansę wygrać,gramy przed własna publicznością i możemy to wykorzystać.Teraz mamy przynajmniej pewnogo bramkarza,obawiam się tylko o grę Hernaniego,który obniżył loty od statniego roku.W ataku wystąpnia Edi i Robaczek,skrzydła to Bonin i Kaczmarek,niewiadomo jak z kolei śrdoek pomocy,Hermes z Wilkiem czy Zganiaczem.
Szanse Korony upatruję w niezgraniu zespołu Wisły,chciaż wiem z kolei że tacy zawodnicy jak Łobodziński czy Matusiak robią swoje.Będzie ciężko ale mecz jest do wygrania.
A skąd masz taką pewność że Kowalewski jest w formie ? Podobnie jak Matusiak nie grali przez dłuższy czas i ich forma jest zagadką. Jednak forma bramkarza jest ważniejsza od napastnika, bo w wyjsciowej 11 jest dwóch, trzech napastników, a bramkarz tylko jeden ;)
Kubańczyk pisze:Całe Kielce elektryzują się tym meczem,szkoda że nie będzie przyjezdnych
Chore wymysły waszych działaczy do których przychylił się jeszcze bardziej chory PZPN ;) Boicie się nas i tyle w tym temacie ;)

Ps. Będziemy ! ;) Na sektorze rodzinnym...
Ps2. Koledzy z Cracovi też maja zakaz wejcia na wasz stadion ? :lol:

Wróć do „Polska”